Amanda, 22år och trebarnsmamma

Sjuk o förjävlig..

Livet som tvåbarnsmamma! Permalink0
Hej!
somnade 4 imorse. Hade så JÄVLA ont i halsen och bihålorna samt slem i halsen o lite annat smått och "gott"
 
jag var ju hos fysiologen igår och körde ekg och måste faktiskt säga att det var mer obehagligt att visa tuttarna (vilka tuttar!?! ) för hon som skulle göra ekg än det är hos en gynekolog...
 
hur som helst det gick snabbt men andnings grejen var rätt jobbig. ha ett stort munstycke i munnen och sån näsklämma och vara i en glasbur. Värdens minsta glasbur och så den saken i munnen. Fy!
 
sen så skulle man andas i Sin egna tackt sen i sköterskans sen dra in så mycket luft som möjligt och blåsa ut så mycket som möjligt och jag bara  satt för och tänkte " för i helvetet svimma inte nu"
sen skulle jag andas in blandade gaser och hålla det inne i lungorna i 10 sec och man bara kände hur gaserna spred sig i kroppen o upp i huet. Då blev man ännu mer borta. 
Sen fick jag  3 doser bricanyl i indelator. HAHA ELLER VAD HETER DET?! :p
sen blev jag väldigt skakig på det och så skulle vi göra om alla tester med munstycket som jag hade gjort innan bricanylen ;)
 
sen åkte jag hem med barnen. Dom somna tidigt och jag var vaken hela natten. Hade jätte ont i halsen och lungorna kändes helt sprängda efter andnings grejen :p

imorgon blir det Andningstest o EKG

02. Skolios. Permalink1
Imorgon gäller det.
då ska vi testa mina lungor o kolla så hjärtat slår som det ska ;)
Även blodprov ska tas!

18dagar kvar!

Hahaha,

Livet som tvåbarnsmamma! Permalink1
åherrejösses.
Alltså, har inte ALLS orkat blogga.
har varit skönt. bloggar liksom inte längre när jag får vara barledig eller festar. för det går ju inte utan att man får slap på bloggen.

Hur som helst!
Jag känner mig väldigt dålig justnu. typ febrig...
Men kastar ändå in lite bilder på vad vi gjorde i skolan.

Vi fick uppdrag. vi skulle fotta istan. olika platser som stod och sen typ skulle vi fotta en glad kassörska och pasta och en biljettkontrollant och vi skulle vara med på bilderna så lärarna såg att det var vi som tagit fottona. daah :/

Ajja.

Biljettkontrollant hitta vi iaf!
Mitt jävla hår. ser man över allt, inte svårt att missa mig inte ;D
utväxten måste dock färgas!

Och alla ställen!
 
 
 
 
 
Till top