Amanda, 22år och trebarnsmamma

Konst!

Livet som 3 barnsmamma Permalink1
Måste ju visa upp mina duktiga konstnärers konstverk! 
Mina tre pojkar har verkligen utvecklas verkligen stort har man märkt på senaste,Jonathan, ja han är ju snart 4,5år men är som en 13åring vissa gånger. Han säger saker som man bara " vänta nu, hur gammal är du egentligen? 😂 "
William har blivit så himla mycket bättre på att snacka!! Har väntat länge på att detta skulle komma då man verkligen märker skillnad 
Zacharias snackar inte så mycket men han förstår verkligen mycket och visar mycket ändå!
Han pekar och nickar och skakar på huvudet, busar, tröstar, pussar, kramar, istället för att han stoppar det han hittar i munnen så går han till mig och ger det o säger " HÄÄ" alltså wtf han är knappt 1,5år! Så himla go #1 - - Kajsa:

Jag har märkt en förändring med dig Amanda, du är positiv och pratar om bra saker och ser ljust i framtiden men inte för att du inte gjorde de förut men aså du hade så mkt problem och hinder osv. Sociala medier gjorde nog dig pressad och stressad. Skulle va kul i nästa inlägg beskriva dialoger mellan dig å J, nyfiken och vill veta vad är det typ för meningar han säger :) Är han lik Jack eller dig i personligheten? Kram

Svar: känner mig så himla mycket bättre! det är helt jävla sjukt hur det bara har kunna hoppa så snabbt! lite problem har man ju fortfarande men det kommer säkert bli bättre såsmåningom, känner det på mig :)
Jonathan är väldigt lik mig och snappar upp väldigt mycket ord från mig, hahah
men ja, ska försöka komma ihåg lite såna saker till nästa inlägg!
Amanda.

Till top