Amanda, 21år och trebarnsmamma

en lite yngre moder till tre pojkar

Nyårslöften

Livet som 3 barnsmamma Permalink0
Hej alla kära!
Ja jag vet, jag vet. Jag hade som nyårslöfte att inte vara inne på något som liknar "sociala medier" på ett år. 
Men nu har det gått en vecka utan något allt och jag och Marcus kom överens att jag får har min blogg då jag blir jävligt rastlös på kvällar osv.

Men annars går allt bra. Har en sak att erkänna för er.
Jag vet att det är många av er som inte tror att jag rökt nu på typ ett år osv men jag ljög. Men jag kände att vissa av er inte behöver veta exakt allt osv. MEN! Idag har jag varit rökfri i 6 dagar. Snart en hel vecka! Och det går riktigt bra. Hade de värsta abstinensen på dag 2-4. Jag har nog aldrig haft sådan kraftiga panikångestattacker eller varit så irriterad. Nu kan jag säga att jag mår fan så mycket bättre. Känner mig inte slö och febrig som jag gjort efter varje cigg. Känner mig oerhört överlycklig. Bara allmänt glad o friskare!

Jag beställde hem lite träningsgrejer. De två sista sakerna har ännu inte kommit än men tre grejer har jag fått hem. Skorna ÄLSKAR jag. RIKTIGT fina!
Hoppas jag håller humöret uppe och motivationen och att jag går upp lite i vikt nu efter jag slutat röka och pga träning att jag kan äta mer :)

Imorgon börjar jag skolan och Zacharias får plats på dagis nu i januari så mamma hjälper mig med honom nu när jag börjar skolan. Vi fick ha den nödlösningen.
Jag är så sjukt nervös! Skit nervös!! GAAAAH! Men så hypad och glad!

(ja lite skitt på golvet, det var taget innan jag städa lägenheten idag) 
Till top