Amanda, 21år och trebarnsmamma

en lite yngre moder till tre pojkar

Feberigt barn

Livet som 3 barnsmamma, Livet som tvåbarnsmamma! Permalink0
Såå, Jag vaknade imorse av att Jonathan vart ledsen och klagade över att jag kände sig sjuk. Mycket riktigt så hade han skyhög feber. Han fick febernedsättande då han alltid kräks då han har feber så han har legat i sängen hela dagen idag. Inte velat äta som är rätt förståeligt då man har hög feber och mår illa. Men vätska har han fått i sig.
- Mamma, Jag vill ha vatten för det är bra när man har feber o mot kräk.
Smart kille!

William verkar också lite sjuk då han satte sig i Zacharias vagn och bara totalt däckade där, Han gnällde över över sitt öra igårkväll då jag kom hem efter bion.
Jag hoppas ju för gudsskull att inte jag blir sjuk nu. Men det blir jag alltid så varför förväntar jag mig något annat?

Vi hade iallafall det jättetrevligt igår. Mamma kom vid 20 tiden för vi missade bion vid 18.
Så vi åkte ner till stan och vart där 15 över, bion började 45 så vi hade lite tid på oss så Marcus och Johannes bestämde sig för att ta en öl och Jag och Alexandra satt ute och prata om allt mellan himmel och jord tills vi skulle till bion.
Vi glodde på ice age 5 och jag kan ju säga att så barnslig humor som jag och Alexandra har så satt vi och skratta under hela filmen (Vi hördes högst)

Jag tänkte göra ett inlägg ikväll lite om de som ni har kommenterat om. Tar inte allt så det blir en random text om allt möjligt. Men ett ämne kommer jag ta upp ikväll!
Till top