Amanda, 21år och trebarnsmamma

en lite yngre moder till tre pojkar

T

Livet som 3 barnsmamma, Livet som tvåbarnsmamma! Permalink0
Okej, Många har säkerligen hört talas om T. Zacharias pappa.
Det finns egentligen inte så mycket att säga till er när det gäller honom då många vet om hela historian.
T Valde att inte vara delaktig då jag valde att behålla. Jag har vid flera tillfällen tagit kontakt med honom för att se om han kanske smällt det hela och vilja träffa Zacharias. Det är trots allt hans son också.
Har har alla gånger sagt nej. Han vill leva det liv han gör nu.
Jag tycker att han gör både rätt och vel, eller tvärt om gör verken rätt eller fel. Då det trots allt vart mitt val. Men hans hat över mig kan inte gå ut över en oskyldig pojk som är så himla snäll och dessutom så lik honom själv.
Jag vet inte riktigt hur folk fick reda på vrf jag tog kontakt med t senaste. Men ja det gjorde jag. För jag vart desperat efter hans hjälp och kände att jag kunde försöka, ge det en chans att fråga honom lite saker för att jag behövde hans hjälp. Trots det så stod han fortfarande fast vid att inte vilja blanda sig.

Så ja, Det finns inte så mycket mer att säga om honom.
Han finns, Men han finns inte för oss och kommer troligtvis aldrig att göra. Och det är där Marcus kommer in som en otroligt fin manlig förebild för Zacharias. Och jag är otroligt glad över att Zacharias har fått ha Marcus vid sin sida hela sitt lilla liv

Hittade gamla bilder på min blogg som ni kanske är intresserade utav att se. 
 
Till top