Amanda, 21år och trebarnsmamma

en lite yngre moder till tre pojkar

Så sjukt uttråkad!

Livet som tvåbarnsmamma! Permalink0
Ja, som titeln lyder. Jag är uttråkad!
Och därför passa jag på att slänga iväg ett blogginlägg som jag inte gjort sen i somras!
Barnen har nämligen varit på dagis och de två minsta sover och den äldsta har snott min mobil och kollar minecraft videos på youtube.

Jag kan iallafall berätta lite vad som justnu pågår i mitt liv.
Jag och Marcus som många kanske vet via ask, är inte tillsammans mer, vi valde att separera men vi umgås fortfarande (väldigt mycket)
Vi tycker ju fortfarande om varandra väldigt mycket men bestämde oss för att gå skilda vägar för att se om det kunde lösa sig med de vi måste lösa och sen kanske vi hittar tillbaka till varandra.
Man får ju tänka mycket på att Zacharias också, han älskar ju Marcus och jag tänker inte låta han förlora en pappa som faktiskt valt att finnas för honom enda sen han var 4 veckor gammal, räcker att hans biologiska inte finns med i bilden.

Jag väntar på rätt tillfälle att söka in till skola igen. men hur hittar man egentligen motivationen till att sätta sig vid skolbänken igen?
Det är ju full rulle här hemma hela tiden och all stress o så åh. Hur finner man orken?
oavsett så måste det ju göras.

Barnen växer på, utvecklas för varje dag som går. Tanken på att min äldsta börjar skolan nästa år får mig att må illa men samtidigt så spännande!.. Men dom växer alldeles för fort.

Numera har Jack barnen (de äldsta) varannan vecka. Känns rätt skönt med avlastning men även att de äldsta får träffa sin pappa mer är skönt för dom älskar ju sin pappa.
Men Zacharias har jag ju på heltid. Men nu i denna fredag blir jag faktiskt helt barnfri och ska åka med några väninnor över till Danmark för att fira min ena väninnas kompis som hyrt Retro. Ska bli så kul så. Känner mig dock lite för gammal för att vara där inne menmen. Kanske man kan få känna sig lite yngre ;)

Till top