Amanda, 22år och trebarnsmamma

Barnfri!.. nästan

Livet som tvåbarnsmamma! Permalink1
Jag blir ju aldrig helt barnfri då jag har z på heltid menmen!
Jag kom hem kl 7, känns som att jag kommer bli plattfotad av allt gående på jobb.
Idag var det iallafall en bättre dag på jobbet. kändes väldigt lång o tråkig dock. Det är helt dött efter kl 12 i ett konditori så jag fick besök av min syster och Jack vid 3 tiden och de höll mig sällskap i en hel timma!
Sen skulle Jack hämta ungarna och Alexandra skulle iväg så var bara för mig att stå där o vänta ut tiden.
När jag hade slutat så gick jag inom och handla o sen hem till Z <3
Vi åt något lätt och nu håller jag faktiskt på med mat, Så sent, Men jag orkade verkligen inte ställa mig o göra något ''större'' när jag kom hem. Zacharias har nog tom somnat i soffan framför laptopen för han har inte kommit ut o terrat mig i köket än.
Jag känner iallafall att jag kommer somna gött som fan efter maten. Nu är jag iallafall ledig i helgen och början på nästa vecka så det känns skönt nu när jag är halvt barnfri

 
#1 - - Anonym:

Hej! Förstår om du vill hålla det privat men jag har inte ask konto så kan inte ställa den frågan till dig där. Men en sak undrar jag, vad hände med M. Är ni inte tillsammans längre? Vad är anledningen för jag tyckte ni va så fina tsm och trodde det skulle va ni hela livet ut.

Har ni fortfarande kontakt eller inget? Finns det hopp om er relation i framtiden eller har du gått vidare?. Skulle vara bra om du skrev inlägg om det så man förstår situationen bättre. Beklagar i alla fall 😢

Till top