Amanda, 21år och trebarnsmamma

en lite yngre moder till tre pojkar

Godmorgon!

Livet som tvåbarnsmamma! Permalink1
Godmorgon!
Eller ja, jag har ju varit vaken ett tag nu.

Jag ska snart göra mig i ordning för jobb. Men jag känner att jag inte är helt hundra. Jonathan kände sig febrig igår o sa att han va sjuk så jag hoppas inte det ska bli en ny sjukstuga för det har jag inte tid med!

Angående inlägget igår, Jag däckade innan jag hann förklara vad uretrit var!
Sen efter jag fick William så har jag haft väldiga problem med mitt urinrör. Något jag har gått o kollat hos gyn flertals gånger men de kunde ju såklart inte hitta något då det inte är deras område.
Fört visste jag inte själv vad jag hade, jag hade bara perioder då jag fick såna smärtor o obehag i urinröret. Speciellt när det va kallt ute, eller under o efter urinering eller under sex.
Jag har ju trott att de var urinvägsinfektioner jag haft och har proppat i mig så mycket antibiotika för detta. Nästintill alla gånger har de bara hittat blod och vita blodkoppar i mitt urin men ingen växt i odlingen men ändå tagit det som en vanlig urinvägsinfektion.
Antibiotikan har ju hjälpt för stunden men sen har det kommit tillbaka igen och jag börja googla runt detta året och såg en hel drös med kvinnor som led av samma sak. nämligen urinrörskatarr.
Så jag gick till vc och var frustrerad över att jag aldrig får någon hjälp med detta och ville att de skulle skicka mig till urologen genast!
Och sen blev det en remiss. Brev kom från urologiska mottagningen här i Helsingborg... 2ÅRS VÄNTETID!
Som tur så fick jag reda på nu att de skulle skicka ner mig till lund så jag kommer få en tid nu i Augusti-September
Det finns egentligen inget man kan göra mot kronisk urinrörskatarr. Vissa töjer ut sitt urinrör som håller i något år, Vissa får kortisonbehandlingar, Vi får se vad som händer!

Men nu ska jag äta och göra mig i ordning!
#1 - - Bunny:

TVÅ ÅR?! What. What?! :O

Till top