Amanda, 21år och trebarnsmamma

en lite yngre moder till tre pojkar

Sol sol sol!

Livet som tvåbarnsmamma! Permalink2
Idag har jag och Zacharias varit ute hela dagen i solen!
Åh man blir så lycklig när solen äntligen vågar visa sig!
Men något jag blev mindre lycklig över igårkväll var när jag kom på min unge när han hade bestämt sig för att sno min mobil, gå in på toaletten och bada den i handfatet!!
Jag trodde jag skulle svimma på plats..
Men det står att den ska vara vattentålig så jag stängde av den för att det inte skulle bli kortslutning i batteriet och la den i ris, låter den ligga där imorgon också, jag som trodde jag kunde ta lite fina bilder och lägga ut på bloggen men icke!
Vi får se om den lever imorgon helt enkelt!

Men i varje fall, Jag och Z var ute i det härliga vädret. Jag drog ut baljan på bakgården o fyllde med vatten, Z älskar att bada!
Så han fick sitta där o plaska o jag njöt i solen o fick steka lite, och ja litta färg fick man minsann idag.

Jag jobbar inte denna veckan så jag hoppas jag hinner se solen fler gånger innan jag börjar igen.
Inga planer för imorgon, vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt!
Men städning står ju dock på schemat även fast man vill eller inte, det är inbakat i en förälders vardag. jag menar. handen på hjärtat alla föräldrar hur många leksaker får ni inte plocka varje dag?

Nä nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite film!
 
#1 - - Clara:

Usch vad segt, det där med telefonen. Den får krya på sig!

Har inga egna barn men är mycket hos min partners familj där det finns en 3-åring och en 1,5-åring. Vi städar verkligen varje dag och ändå ser det ut som ett bombnedslag så fort barnen har varit någonstans. Och de är otroooligt busiga. Deras största hobby verkar vara att gömma saker på ställen man aldrig skulle få för sig att leta. Till exempel hade treåringen tryckt in alla nappar i ett glasögonfodral och lagt fodralet på okänd plats, vilket resulterade i kaos när de var ledsna och ville ha napp och vi sprang runt och letade och hittade inte en enda napp någonstans! En annan gång var mina kängor fullproppade med diverse leksaker som jag fick stå och skaka ut innan jag kunde snöra på mig skorna, och för bara några dagar sedan hade en av dem målat med svart färg på kläder vi säljer på tradera. Men jag älskar dem ändå och de känns som mina egna syskon.

#2 - - Clara:

Vilket fint foto!

Till top